Mod de preparare Tarta cu piersici

  1. Se framanta aluatul si se lasa sa se odihneasca 1 ora la rece.
  2. Se intinde foaia, se pune in forma unsa cu margarina Rama si se coace la foc potrivit 30 de minute.
  3. Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca.
  4. Pentru crema se freaca galbenusurile cu zahar, se adauga plicul de budinca si se dilueaza cu putin lapte rece.
  5. Se pune peste laptele fierbinte si se fierbe, amestecand continuu pana se ingroase.
  6. Se da jos,se adauga esenta de vanilie si se pune peste blatul rece.
  7. Piersicile se taie felii si se scurg bine.
  8. Se aseaza deasupra.
  9. Gelatina se dizolva in 100 ml sirop de la compotul de piersici.
  10. Se adauga 1 lg zahar si se pune pe aburi pana se topeste.
  11. Se pune peste fructe.
  12. Se lasa putin la racit.