Mod de preparare Tarta cu rubarba si aluat crocant

  1. Pasul 1

    Pentru prepararea acestei prajituri aveti nevoie de 4 vase termorezistente cu capacitatea de 200 ml. Preincalziti cuptorul la 200 de grade.

  2. Pasul 2

    Curatati rubarba si taiati-o in bucatele mici. Amestecati-o apoi cu 40 grame de zahar intr-o tigaie.

  3. Pasul 3

    Puneti tigaia pentru 8 minute la foc mare, amestecand in continuu. Adaugati scortisoara si dati deoparte tigaia, lasand rubarba sa se racoreasca.

  4. Pasul 4

    Pentru aluatul crocant, amestecati faina, zaharul, un praf de sare si margarina intr-un bol, cu furculita, pana cand se formeaza un aluat sfaramicios.

  5. Pasul 5

    Puneti amestecul de rubarba in vasele termorezistente, adaugand deasupra aluatul sfaramicios.

  6. Pasul 6

    Coaceti tartele pentru aproximativ 25-30 de minute, pana trec testul scobitorii si capata o culoare aurie deasupra.