Mod de preparare Tarta cu struguri

  1. Se mixaeaza ouale cu zaharul si sarea,se adauga zaharul vanilat , uleiul, 125ml lapte, si faina amestecata cu praful de copt si se amesteca, pina se obtine o compozitie groasa ca smintina.
  2. Se unge o forma de tarta cu margarina Rama Maestro ,se toarna compozitia in tava, si se da la cuptor ptr 40 min.
  3. Intre timp se pune la inmuiat gelatina in 100ml apa rece, timp de 10 min, apoi se topeste in baie de aburi.
  4. Se prepara crema in restul de lapte, conform instructiunilor de pe ambalaj,si se amesteca cu gelatina racita si frisca batuta.
  5. Din 2linguri de zahar si coniac se face un sirop, apoi se scoate blatul din forma, se pune pe un platou, se insiropeaza, se intinde crema pe blat, si se orneaza cu boabe de struguri taiate in doua [fara simburi ], si se lasa la rece 2-3 ore.