Mod de preparare Tarta cu visine si branza.

  1. Pentru aluat:-amestecam apa minerala cu Margarina Rama si un praf de sare.
  2. Se adauga faina pana iese un aluat tare,bun de intins.
  3. Se lasa aluatul 30 minute la frigider.
  4. Pentru umplutura:-punem branza la scurs.
  5. Cand este gata se pune intr-un castron impreuna cu smantana,zahar (cat de dulce doreste fiecare),ouale,praful de budinca nedizolvat,si esenta de lamaie.
  6. Se mesteca bine pana se incorporeaza toate ingredientele.
  7. Se intinde aluatul,cat de gros doreste fiecare.
  8. Se pune intr-o tava rotunda( se poate pune in orice forma dorim)aluatul,si se imbraca forma cu el.
  9. Se lasa aluatul mai mare sa imbrace si peretii tavii.
  10. Se pune pe fundul tavii grisul, apoi se toarna umplutura.
  11. Se pun si visinele.
  12. Se face un grilaj din coca ramasa.
  13. Se unge cu ou si se da la cuptor.
  14. Se lasa pana se rumeneste usor deasupra.
  15. Se taie cand este rece.