Mod de preparare Tarta cu visine si ciocolata

  1. Presarati faina pe o suprafata de lucru si amestecati cu zaharul, praful de copt si sarea.
  2. Formati o adancitura in mijloc.
  3. Taiati margarina Rama cuburi si presarati-o in jurul adanciturii.
  4. Turnati in mijloc oul si 3 linguri de apa calduta, framantati totul repede cu un cutit mare, astfel incat sa rezulte firimituri de aluat.
  5. Framantati cu mainile reci aluatul.
  6. Cand e gata, formati o sfera, infasurati-l in folie alimentara si lasati-l 30 de minute la rece.
  7. Incingeti cuptorul la 200ºC, framantati aluatul, intindeti-l pe o suprafata de lucru presarata cu faina si tapetati cu el o forma de tarta (Ø 26 cm), lasand o margine libera.
  8. Asezati hartie pentru copt peste aluat, presarati cateva boabe uscate si coaceti-l cca 15 minute.
  9. Indepartati boabele si hartia pentru copt si lasati blatul sa se racoreasca.
  10. Pentru strat, topiti glazura alba si margarina Rama, dizolvati acolo zaharul brun, apoi lasati amestecul sa se raceasca.
  11. Bateti ouale, faina+praful de copt si adaugati la sfarsit amestecul cu glazura.
  12. Intindeti crema peste visinele asezate pe aluat si coaceti-o 25-30 de minute.