Mod de preparare Tarta cu zmeura si aluat sfaramicios

  1. Pasul 1

    Turnati faina intr-un bol, adaugati mierea si margarina Rama Maestro si amestecati cu mixerul.

  2. Pasul 2

    Ungeti tava pentru tarta cu margarina Rama Maestro si apoi tapetati cu putina faina.

  3. Pasul 3

    Turnati jumatate din aluatul sfaramicios in tava astfel incat sa acoperiti fundul si marginile tavii. Puneti tava in cuptorul incalzit in prealabil la 180°C si lasati-o timp de aproximativ 15 minute. Asteptati apoi sa se raceasca.

  4. Pasul 4

    Bateti smantana spuma si adaugati succesiv un galbenus de ou, miere si amidon.

  5. Pasul 5

    Turnati crema obtinuta pe aluatul precopt si acoperiti cu zmeura.

  6. Pasul 6

    Presarati prajitura cu bucatele de aluat sfaramicios si puneti tava inapoi in cuptorul fierbinte. Coaceti la 180°C timp de 30 de minute.