Mod de preparare Tarta de banane cu branza

  1. Pasul 1

    Curatati banana si pasati-o cu o furculita. Amestecati cu o lingura de lemn sau cu mixerul Rama Maestro impreuna cu zaharul timp de 5-8 minute (pentru mixer), sau mai mult, daca folositi lingura.Amestecati ouale, unul cate unul, cu un praf de sare. Apoi adaugati banana pasata.

  2. Pasul 2

    Adaugati faina cernuta, amestecata cu un praf de copt si un praf de sare. Framanatati bine totul pana obtineti un aluat elastic.

  3. Pasul 3

    Intindeti aluatul in tava de 26 cm tapetata in prealabil. Coaceti in cuptorul preincalzit la 180 de grade 40-50 de minute, pana cand devine auriu.

  4. Pasul 4

    Lasati-l in cuptor sa se odihneasca timp de 2 minute, apoi scoateti blatul din tava pe un gratar sau o farfurie si lasati-l sa se racoreasca.

  5. Pasul 5

    Amestecati branza cu o lingura sau cu blenderul, impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pana cand are o consistenta cremoasa. Puneti nuca de cocos intr-o tigaie, la foc mediu si amestecati pana cand capata o culoare aurie si lasati-o sa se racoreasca pe o farfurie.

  6. Pasul 6

    Intindeti crema de branza peste blat si presarati deasupra nuca de cocos sau orice alt topping doriti.