Mod de preparare Tarta de capsuni

  1. Pregatiti aluatul de tarte amestecand faina cu margarina, ouale, zaharul, sarea si praful de copt inmuiat in putin lapte.
  2. Faceti un aluat omogen si lasati in frigider la odihnit ptr circa o ora.
  3. Intindeti aluatul si asezati-l in tava de tarte si intepati cu o furculita ptr a nu se umfla, puneti in cuptorul incalzit la 180* ptr circa 20 min.
  4. Va fi inca moale.
  5. Topiti ciocolata cu bagnomaria si intindeti peste tarta.
  6. Lasati sa se intareasca.
  7. Bateti fisca cu zaharul si umpleti tarta (puteti pune si un strat de crema pasticiera inainte de frisca, va fi mult mai delicioasa) si puneti capsunii taiati in jumatate.
  8. Topiti 4 linguri de zahar in jumatate de pahar de apa si intindeti peste capsuni.
  9. Decorati cu fistic macinat.