Mod de preparare Tarta dospita cu branza de vaci

  1. Faina se cerne intr-un castron si se face o gropita la mijloc.
  2. Se sfarama drojdia si se amesteca impreuna cu 4 linguri de lapte, 1 lingurita de zahar si putina faina de pe margini.
  3. Se acopera si se lasa sa creasca la caldura cca. 20 min.
  4. Se adauga Rama Maestro, restul de lapte, restul de zahar si sarea.
  5. Se framanta si se mai lasa sa creasca cca. 40 min.
  6. Se incenge cuptorul la 180 grade C.
  7. Praful de budinca se amesteca impreuna cu 4 linguri de lapte.
  8. Se da in fiert restul de lapte cu Rama Maestro si 75 gr zahar.
  9. Se inglobeaza compozitia de budinca si se lasa sa fiarba cca. 1 min, amestecand.
  10. Se separa ouale.
  11. Se amesteca 2 galbenusuri cu branza de vaci, 100 gr zahar si zahar vanilinat; se adauga amidon si migdale.
  12. In budinca se inglobeaza pe rand 4 galbenusuri.
  13. Se inglobeaza albusurile batute.
  14. Se unge o tava si se intinde aluatul.
  15. Se unge cu compozitia de branza si se presara stafide.
  16. Se acopera cu budinca si se coace cca. 45 min.
  17. Inainte de servire se presara zahar pudra.