Mod de preparare Tarta happy valentine’s day

  1. Se face aluatul :se amesteca faina cu margarina si un praf de sare, dupa ce se omogenizeaza ingredientele, se face ca un bulgaras se impacheteaza in folie de plastic si se da la frigider 30 minute.
  2. Se va trece la pregatirea umpluturii, se pune praful de budinca dupa care se pune 100-150 ml de lapte Se adauga zaharul si se amesteca la robot aproximativ 10 minute, dupa care se adauga oule pe rand si se continua amestecarea inca 10 minute.
  3. Trecem la pregatirea fructelor se curata de coaja kiwi si mandarinele, se taie in rondele kiwi si mandarinele se lasa felii se taie merele(nu se curate de coaja)in felii subtirii.
  4. Se scoate aluatul de la frigider, se unge un pic forma si se tapeteaza cu faina, se-ntinde coca rezultata in forma si se aranjeaza pe margini cu ajutorul unei furculite ca in imaginile alaturate.
  5. Se pun merele, se adauga compozitia se pun mandarine, kiwi si la sparsit se decoreaza cu capsuni, se da la cuptor, in primele 10 minute nu se deschide usa cuptorului dupa care se poate verifica cand este facuta poate fi 25-40 de minute in functie de cuptorul fiecaruia.
  6. Dupa ce tarta este gata se mai lasa 5 minute in cuptor dupa care se poate scoate si pudra daca dorim cu zahar pudra sau putem folosii diferite topping-uri dupa gustul fiecaruia.