Mod de preparare Tarta parfumata

  1. Se unge cu margarina Rama Maestro si se tapeteaza cu faina o forma rotunda sau o forma de tarta.
  2. Se bat ouale cu zaharul intr-un vas inalt cu mixerul pana cand se intaresc.
  3. Se incorporeaza laptele, margarina Rama Maestro, uleiul si esenta de vanilie.
  4. Se amesteca faina cu praful de copt si cu sarea.
  5. Se adauga sucul de lamaie apoi se amesteca faina cu cealalta compozitie pana se omogenizeaza.
  6. Se lasa sa se odihneasca 10 minute.
  7. Se incorporeaza usor jumatatea din cantitatea de struguri in compozitie, apoi se pune totul in forma de copt.
  8. Se lasa la cuptor 15 minute.
  9. Dupa aceea se mai pune restul de struguri si deasupra se presara zahar.
  10. Se mai baga la cuptor cca 40 minute pana cand devine aurie.
  11. Se scoate de la cuptor si se lasa la racit in forma.