Mod de preparare Tarta rapida!

Blatul: 

  1. Se separa ouale; albusurile se bat spuma cu zaharul.
  2. Galbenusurile se freaca cu putina sare si se pun in albusuri.
  3. Se adauga faina putin cate putin , in care s-a pus praful de copt si miroasele.
  4. Blatul se pune intr-o forma si se da la cuptor, la foc potrivit, pana la coacere.

Crema: 

  1. Se pregateste crema dupa instructiunile de pe pachet; se pune laptele la fiert, se opresc 3 linguri din el care se amesteca cu praful de budinca si zaharul si apoi se adauga in laptele de pe foc.
  2. Se fierbe crema pana se ingroasa si la final se adauga margarina si se amesteca bine.

Sirop: 

  1. Se fierbe apa impreuna cu zaharul pana da in clocot, apoi se da deoparte si se pune esenta de portocale in el.
  2. Pe un platou se pune blatul de tarta , se insiropeaza, se unge cu crema si se orneaza cu kiwi.