Mod de preparare Tarta rapida cu fragi

  1. Pasul 1

    Puneti margarina, un ou, faina, zahar si praful de copt intr-un castron si amestecati totul impreuna. Framantati repede cu mana aluatul obtinut.

  2. Pasul 2

    Intindeti aluatul in tava (cu diametrul de 24-26 cm) unsa in prealabil cu margarina si presarata cu faina - inclusiv peretii acesteia.

  3. Pasul 3

    Strapungeti aluatul cu o furculita si introduceti-l in cuptorul preincalzit. Coaceti timp de aproximativ 15 minute la 200°C.

  4. Pasul 4

    Framantati amestecul de martipan cu zahar pudra pana capata forma unei mingii si rulati-l pe o foaie de hartie de copt (astfel incat sa nu se lipeasca de masa).

  5. Pasul 5

    Puneti acest amestec pe aluatul precopt si acoperiti-l cu crema de branza. Turnati peste el fructele.

  6. Pasul 6

    Dizolvati jeleul intr-un pahar cu apa fierbinte. Asteptati sa se raceasca. Turnati jeleul peste fructe. Puneti prajitura in frigider pentru a se intari.