Mod de preparare Tarta regala cu ciocolata

  1. Cuptorul se incinge la 175 grade.
  2. Se bate margarina Rama Maestro cu zahar si se inglobeaza pe rand ouale.
  3. Se amesteca faina cu nucile macinate, praful de copt si cacao.
  4. Se adauga in compozitia de margarina, urmate de stafide si ciocolata rasa.
  5. Se unge o forma de tort si se tapeteaza cu faina.
  6. Se pune aluatul si se coace circa 50 minute.
  7. Dupa ce s-a copt , se lasa sa se raceasca.
  8. Se bate frisca cu intaritorul.
  9. Se adauga scostisoara si cacao.
  10. Se taie blatul in 2 niveluri si se umple cu crema.
  11. Se topeste in bain-marie ciocolata cu lapte si se acopera cu ea tortul.
  12. Se presara pe ciocolata calda nucile caramelizate si se aseaza pe tort ciocolata rasa.
  13. Se lasa apoi la rece sa se intareasca glazura de ciocolata.