Mod de preparare Tarta ruseasca

  1. Intr-un castron se pun toate ingredientele pentru blat si se framanta bine.
  2. Se infasoara in folie si se da la rece 30 min.
  3. Pentru crema se separa ouale.
  4. Galbenusurile se amesteca cu branza, aurtul, praful de budinca si coaja de lamaie.
  5. Albusurile se bat spuma cu zahar si se adauga la crema.
  6. Cuptorul se incinge la 180 grade.
  7. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.
  8. Se intinde o foaie din 2/3 din cantitatea de aluat si se pune in tava.
  9. Se repartizeaza deasupra crema.
  10. Restul de aluat se rupe uniform si se repartizeaza peste crema.
  11. Se coace cca 40 min.
  12. Se bate galbenusul cu frisca lichida si se unge prajitura.
  13. Se mai coace cca. 15 min.
  14. Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca dupa care se taie in bucati.