Mod de preparare Tartelette

  1. Se prepara intai aluatul pentru tarte.
  2. Se bate cu mixerul zaharul cu galbenusurile si praful de sare pana se topeste complet si devine ca o crema spumoasa.
  3. Se adauga Margarina bucatele.
  4. Incorporam bine, apoi adaugam faina cernuta si esenta de vanilie.
  5. La sfarsit se adauga apa rece.
  6. Se amesteca bine toate ingredientele.
  7. Aluatul la inceput pare faramicios,dar pe masura ce mestecam cu mainile devine un aluat omogen si neted.
  8. Se pune in folie de plastic si se da la frigider 30 de minute.
  9. Dupa ce a stat la frigider aluatul se scoate si se intinde pe masa de lucru presarata cu un pic de faina.
  10. Se intinde foarte subtire.
  11. Se decupeaza cu un pahar sau cu o forma speciala cerculete.
  12. Se pun in forme de tarte,sau cine nu are se pune in forme de briose.
  13. Se inteapa cu o furculita pe fundul tavii pentru a nu se umfla.
  14. Se coace pana devin usor aurii.
  15. Se lasa la racit
  16. Preparam crema conform instructiunilor de pe plic.
  17. O lasam un pic sa se raceasca si cu lingura sau cu un sprit cu varf de stea umplem tartele.
  18. Ca decor se pun fructe mici.