Mod de preparare Televizor

Preparare foi:

  1. Faina se amesteca cu margarina si oul, separat se amesteca si zaharul cu amoniacul stins.
  2. Dupa ce s-a omogenizat se combina toate si se amesteca bine.
  3. Se fac 3 foi care se coc.

Preparare blat:

  1. Albusul se bate spuma cu zaharul si apa minerala pana se intareste.
  2. Se adauga galbenusurile si faina in ploaie se face un blat care se coace iar cand s-a racit se taie in doua parti.

Preparare crema:

  1. Laptele se pune la foc. Cand fierbe se aduga faina amestecand continu sa nu se faca cocoloase.
  2. Untul se amesteca cu zaharul pudra pana se face spuma si se adauga peste pasta rece.
  3. Toate se amesteca bine si se umple prajitura astfel: 1 foaie-crema-blat-crema-foaie-crema-blat -crema-foaie.
  4. Deasupra se pune glazura.