Mod de preparare Tiramisu

  1. Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se topeste zaharul.
  2. Se adauga apoi crema de branza dulce si ciocolata topita cu putina margarina Rama si se omogenizeaza amestecul.
  3. Intr-un alt bol se bat albusurile de ou spuma.
  4. Se toarna albusurile peste amestecul cu crema de branza dulce si se intorc usor cu lingura pana la incorporare.
  5. Piscoturile se inmoaie putin pe ambele parti in ciocolata calda amestecata cu esenta de rom, dupa care se aseaza intr-o tava unul langa altul, fara spatii goale intre ele.
  6. Dupa ce am pus primul strat de piscoturi turnam peste ele o jumatate din cremasi un strat subtire de frisca, apoi alt strat de piscoturi imbibate in ciocolata calda si deasupra restul de crema.
  7. Se da la rece (daca n-aveti copii prin casa care sa va-ntrebe mereu cand e gata!!) si se orneaza cu frisca si putina cacao.