Mod de preparare Tiramisu cu portocale

  1. Din blatul de pandispan se taie 16 banuti de marimea unei cesti sau a unui pahar.
  2. Se amesteca espresso impreuna cu lichiorul de cafea si scortisoara.
  3. Se decojesc portocalele, se indeparteaza pielea, apoi se taie fructele felii.
  4. Se amesteca mascarpone cu branza de vaci si zahar.
  5. Per portie, intr-un pahar se aseaza un banut de blat si se insiropeaza cu amestecul de espresso si lichior.
  6. Se aseaza deasupra o felie de portocala si se presara alune pisate.
  7. Se pune deasupra un strat de mascarpone.
  8. Acest proces se repeta de 3 ori.
  9. Paharele se aseaza la frigider 60 min.
  10. Se lasa sa se patrunda gusturile in tiramisu si se lasa sa se intareasca.
  11. Inainte de servire, tiramisu se decoreaza cu cate o bomboana ,,Rocher".
  12. Se serveste foarte rece.