Mod de preparare Tiramisu in cupe

  1. crema:Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul.
  2. Galbenusurile seamesteca cu amidonul pana incorporam tot amidonul.
  3. Cand laptele a fiert luam cateva linguri din acesta si punem peste compozitia de ou cu amidon,amestecand incontinuu.
  4. compozitia rezultata se toarna peste restul de lapte si se pune din nou pe foc,amestecan incontinuu.
  5. Cand incepe sa se ingroase dam focul incet si mai amestecam un minut.
  6. Peste crema se adauga vanilia si se acopera cu o folie alimentara(folia sa ia contact cu,crema)pentru a nu se forma crusta.
  7. Am batut frisca tare,am amestecat-o cu crema de vanilie si am mixat cateva minute.
  8. In fiecare cupa am pus o lingura de crema,apoi un picot inmuita si rupt in 4 bucatele,crema,piscot,crema si la final am ornat cu cacao.
  9. Crema mi-a ajuns pt 6 cumpe(mari).
  10. Cu tiramisul se aseamana doar pt ca sunt piscoturile inmuiate in cafea si ca se pudreaza cu cacao.