Mod de preparare Tiramisu rapid

  1. Se pregateste cafeaua din 400 de ml apa si 8 lingurite de cafea instant. Se pune apa la fiert intr-un ibric si se adauga linguritele de de cafea instant. Se lasa sa clocoteasca, dupa care se ia de foc si se lasa la racit. Cand s-a racit se strecoara de zat.
  2. Se prepara crema de tiramisu din 500 de ml lapte rece si praf de crema de tiramisu. Se amesteca bine de tot cele doua ingrediente pana ce se obtine o crema consistenta. Se adauga apoi mascarponele si se amesteca in continuare.
  3. Cand s-a racit cafeaua se inmoaie piscoturile, unul cate unul, si se pun intr-o tava. Dupa ce s-a pus primul strat de piscoturi se toarna crema, peste crema se pune cel de-al doilea strat de piscoturi inmuiate in cafea.
  4. La final, peste piscoturile de deasupra, se cerne pudra de cacao. Prajitura se baga apoi in frigider pentru mai multe ore.