Mod de preparare Tort ''30''

Blaturile:

  1. Pentru inceput, separam albusurile de galbenusuri
  2. Batem albusurile spuma, adaugam apoi zaharul si continuam sa batem pana devin lucioase, apoi adaugam galbenusurile unul cate unul si omogenizam.
  3. Punem si faina amestecata cu praful de copt, in ploaie, amestecand cu o spatula de jos in sus.
  4. Coacem blaturile iar dupa racire le decupam, folosind un sablon de hartie, in forma dorita
  5. Taiem fiecare blat astfel incat sa obtinem 3 foi pt. fiecare blat/cifra.

Crema:

  1. Fierbem budincile in lapte impreuna cu zaharul si le lasam la racit
  2. Intre timp spumam bine de tot margarina apoi amestecam cele doua compozitiii
  3. Cu crema rezultata ungem foile si la suprapunem
  4. Ornam cu ciocolata topita la abur impreuna cu laptele si cu frisca batuta bat.