Mod de preparare Tort alb si negru

Blat: 

  1. Amestecați Rama Maestro și zahărul până când se omogenizează și apoi adăugați pe rând esența de vanilie și ouăle (câte unul).
  2. Amestecați separat într-un vas smântâna, apa și praful de cacao, apoi adăugați-le în compoziția cu margarină. Continuați să amestecați, iar la final adăugați treptat făina și vârful de sare.
  3. Turnați aluatul într-o formă de tort cu diametrul de 20cm, acoperită în prealabil cu hârtie de copt. Dați la cuptorul preîncălzit la 180°C  și coaceți pentru aproximativ 50 de minute sau încercați cu o scobitoare aluatul – dacă este uscată, scoateți tortul din cuptor. După ce se răcește, tăiați cu un cuțit ascuțit în 3 felii orizontale. 

Cremă:

  1. Amestecați Rama Maestro Savoare de Unt cu zahărul pudră și cu jumătate din cantitatea de brânză dulce, până când obțineți o compoziție pufoasă și ușoară, apoi adăugați și restul brânzei. Continuați să amestecați pentru încă 5 minute.
  2. Împărțiți crema în două părți. Folosiți jumătate din cremă pentru a glazura primul strat, apoi puneți deasupra al doilea strat și acoperiți cu cremă. La final, adăugați al treilea strat de tort și acoperiți cu restul cremei. Țineți la frigider 2-3 ore.