Mod de preparare Tort "alba ca zapada"

  1. Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana ce acesta se topeste, apoi se pune iaurtul putin cate putin, iar la sfarsit se adauga cacao si romul si se amesteca foarte bine.
  2. Se inmoaie 250 g biscuiti in 5 linguri de lapte, se tapeteaza fundul detasabil al unei forme de tort.
  3. Peste stratul de biscuiti se adauga crema de iaurt si se pune la rece 30 de minute.
  4. Se pune frisca intr-un castron inalt se bate cu mixerul cateva minute, pana cand aceasta este gata.
  5. Se scoate tava din congelator si se adauga peste crema inghetata restul de biscuiti inmuiati si unul de fructe congelate, dar se mai pastreaza si pentru decor.
  6. Peste fruscte se aseaza un strat generos de frisca si se da la rece pana la servire.
  7. Inainte de servire se desface marginea tavii si se orneaza tortul cu frisca, fructe de padure si bucati de ciocolata.