Mod de preparare Tort amandina

  1. Se bat albusurile bine de tot, apoi batem galbenusurile cu uleiul, zaharul si apa si amestecam intr-un vas mai mare cele doua compozitii, continuam cu faina si cacaoa.
  2. Amestecam bine tot la viteza mica cu mixerul.
  3. Se imparte blatul in 3 si se coace separat.
  4. Punem zaharul pudra cu cacaoa si galbenusurile intr-un vas.
  5. Topim margarina Rama in micro dar nu de tot, putin doar si amestecam totul.
  6. Obtinem o crema foarte fina si buna.
  7. Ciocolata o taiem bucatele si o punem la topit pe bain marie.
  8. Incalzim la microunde smantana cu mierea si o punem peste ciocolata impreuna cu margarina Rama si lichiorul si ornam tortul pana sa se intareasca.
  9. Bagam la frigider.
  10. Inainte de a servi il ornam cu frisca si decoratiuni pentru tort (trandafiri, bombonele, etc).