Mod de preparare Tort Aniversar

  1. Separam galbenusurile de albus, galbenusurile sunt frecate cu un praf de sare si se incorporeaza si cele 8 ling de Rama Maestro iar apoi adaugam cele 3 ling de cacao. Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul .
  2. Peste albusurile spuma adaugam compozitia din galbenusuri si omogenizam, la final adaugam in ploaie faina .
  3. Tapetam cu hartie de copt tava, adaugam compozitia si bagam la cuptor pentru 35 min.
  4. Intr-un castron adaugam treptat si omogenizam: cele 2 oua, amidonul, cacaua, esenta de rom si zaharul, apoi adaugam laptele.
  5. Dupa ce am omogenizat bine ingredientele, punem compozitia intr-un vas de inox la foc mic amestecand continuu pana obtinem o crema la fel de consitenta ca o budinca, dupa ce s-a racit crema incorporam si margarina Rama Maestro. Crema se da la frigider 1 h
  6. Separam galbenusul si albusul de la cele 2 oua, galbenusurile sunt mixate impreuna cu mascapone, albusurile sunt batute spuma impreuna cu zaharul. Amestecam crema de mascapone cu albusurile batute spuma si apoi adaugam frisca. Crema obtinuta se da la frigider 1h
  7. Fierbem apa impreuna cu zaharul , iar la final adaugam esenta de rom. Se asambleaza apoi si se decoreaza dupa plac.