Mod de preparare Tort bavarez

  1. Blat:S ebat albusurile spuma cu putina sare, se pune zaharul lingura cu lingura, batandu-se bine dupa fiecare, se adauga balbenusurile, dupa care se mai bate putin.
  2. Se pune faina, cacaua praful de copt si scottisoara si se omogenizeaza.
  3. Se coace intr-o tava de 25---35 cm, unsa si tapetata cu faina , in cuptorul dinainte incins.
  4. Crema:Se curata visinele de samburi din ambele borcane de compot, se pune zaharul, se adauga faina si zeama de la compot.
  5. Se fierb toate pe baie de aburi pana se ingroasa bine
    Se bate frisca.
  6. Sirop: Se fierb ingredientele si cand se raceste siropul se adauga coniacul

    Asamblare: blat ,crema ,frisca --blat ,crema ,frisca-- blat

    S e orneaza cu 500 gr.

  7. frisca , dupa imaginatie.