Mod de preparare Tort cappucino

  1. Mai intai se separa ouale.
  2. Albusurile se bat spuma cu sarea iar margarina se freaca cu zaharul, peste care se mai adauga galbenusurile batute usor.
  3. Se amesteca toate intr-un bol inalt, se adauga faina cu praful de copt si zaharul vanilat.
  4. Compozitia se rastoarna intr-o forma rotunda unsa cu margarina si tapetata cu faina si se coace timp de 30-35 de minute.
  5. Margarina Rama Maestro se freaca spuma cu zaharul pudra si apoi se adauga cappucino, se mai mixeaza sa se omogenizeze foarte bine.
  6. Ciocolata se topeste la bain marie si dupa ce se raceste se amesteca cu margarina.
  7. Frisca batuta bine se adauga si ea la compozitie.
  8. Se omogenizeaza toata compozitia si se da la frigider pentru o ora.
  9. Blatul se taie in 3 parti si se umple cu crema de cappucino.
  10. Se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.