Mod de preparare Tort ciocolatos si pufos

  1. Mai intai se separa ouale.
  2. Albusurile se bat spuma cu sarea iar margarina Rama Maestro se freaca cu zaharul, peste care se mai adauga galbenusrile batute usor.
  3. Se amesteca toate intr-un bol inalt, se adauga faina cu praful de copt si zaharul vanilat.
  4. Compozitia se rastoarna intr-o forma rotunda unsa cu margarina si tapetata cu faina si se coace timp de 30-35 de minute.
  5. Pentru crema, se freaca galbenusurile cu zaharul apoi se pun intr-un vas la baie de aburi si se amesteca pana se ingroasa.
  6. Se lasa la racit.
  7. Margarina se mixeaza cu zaharul pana devine ca o spuma, dupa care se adauga cacaoa, plicul de ciocolata calda si esenta de rom.
  8. Blatul se taie in 3 si se umple cu crema de ciocolata.
  9. Se orneaza dupa preferinte.
  10. Se serveste rece.