Mod de preparare Tort creme a la creme

  1. Separam albusurile de galbenusuri.
  2. Batem bine albusurile cu zaharul, pana ajung la consistenta bezelei.
  3. Adaugam pe rand galbenusurile, mixand bine dupa fiecare.
  4. Cand s-au incorporat bine toate galbenusurile adaugam plicul Crem Ole cu gust de ciocolata.
  5. Amestecam bine pana se incorporeaza.
  6. Se tapeteaza o forma de tort cu hartie de copt.
  7. Se toarna aluatul si se introduuce la cuptor la foc mic.
  8. Se poate incerca cu o scobitoare daca blatul este copt.
  9. Cand este gata se lasa la racit in forma.
  10. Se pun intr-un bol laptele, frisca si praful de vanilie.
  11. Se mixeaza pana cand crema se intareste foarte bine.
  12. Se scoate blatul din forma.
  13. Se tapeteaza cu folie de plastic peretii formei.
  14. Se pune din nou blatul si adauga crema de vanilie.
  15. Se da la frigider 30 de minute.
  16. Se procedeaza la fel ca la prima crema.
  17. Se scoate tortul din frigider si se adauga crema cu gust de ciocolata.
  18. Se introduce din nou la frigider pentru cateva ore.
  19. Punem frisca pe foc,a daugand pe rand ciocolata, margarina si coniacul.
  20. Mestecam bine pentru ca ciocolata sa se topeasca bine.
  21. Lasam la racit,pana ajunge la temperatura camerei.
  22. Se scoate tortul din forma si se toarna glazura.
  23. Se intinde uniform, apoi se da la rece pana se intareste glazura.
  24. Se poate orna dupa imaginatia fiecaruia.