Mod de preparare Tort cu bomboane de ciocolata

  1. Intr-un vas inalt se freaca ouale cu zaharul pana cand se albeste si zaharul este complet topit.
  2. Peste aceasta compozitie se toarna treptat faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza la viteza medie.
  3. La final se adauga cacaua si zaharul vanilat si se amesteca usor de sus in jos.
  4. Compozitia se rastoarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor pentru 45-50 de min.
  5. Pentru crema se topeste ciocolata cu margarina si se lasa sa se racoreasca putin, apoi se mixeaza pana devine spumoasa.
  6. La final se adauaga stafidele inmuiate in rom, nuca macinata si coaja de portocala.
  7. Dupa ce este gata se da la frigider.
  8. Pentru glazura se topeste ciocolata impreuna cu smantana la baie de aburi, iar dupa ce se ia de pe foc se adauga si cacaua.
  9. Blatul se taie in 2-3 parti, se umple cu crema iar pe deasupra se rastoarna glazura de ciocolata.
  10. Se orneaza cu bomboanele de ciocolata.