Mod de preparare Tort cu boni-bon

 

  1. Ouale se bat cu zaharul pana se obtine o spuma subtire.
  2. La final se adauga faina si praful de copt si se amesteca pana cand se obtine un aluat subtire.
  3. Compozitia se rastoarna intr-o tava unsa cu margarina Rama si tapetata cu faina si se coace timp de 40-45 de minute.
  4. Blatul obtinut se taie in 3 parti si se umple cu frisca.
  5. Pe ultimul strat se pune ciocolata topita si se decoreaza cu frisca.
  6. Pentru crema se freaca zaharul cu oul, se adauga laptele si se aseaza pe foc moderat, amestecand mereu.
  7. Cand compozitia a ajuns la fierbere se opreste focul si se raceste.
  8. Cu o lingura sau un polonic se toarna treptat peste untul spuma.
  9. Se amesteca bine pana cand se obtine o crema.
  10. Se adauga cacaua si esenta de rom si se omogenizeaza
  11. Blatul se portioneaza in 3 parti se si umple cu crema obtinuta.
  12. Tortul se orneaza cu bombonele boni-bon.