Mod de preparare Tort cu cacao

  1. Se amesteca intr-un vas zaharul si cacaua foarte bine, apoi se adauga apa.
  2. Se dau la foc mic si se amestecã tot timpul, sa nu se "lipeasca" si inca 5 min dupa ce fierbe.
  3. Dupa ce se racoreste se adauga galbenusurile pe rând amestecând continuu, apoi se adauga si esenta de rom.
  4. Albusurile se bat separat cu putina sare.
  5. In albusurile batute spuma se adaugã 1/3 din compozitia preparata anterior si se amestecã usor, apoi se incorporeaza faina.
  6. Compozitia se toarna intr-o forma de tort unsa bine si tapetata cu faina.
  7. Se coace in cuptor, la foc potrivit cam 20-25 min.
  8. In restul compozitiei se adauga margarina frecata spuma.
  9. Se amesteca foarte bine sa nu se faca cocoloase.
  10. Aceasta este crema.
  11. Blatul se taie in doua si se umple cu crema.
  12. Se serveste rece.