Mod de preparare Tort cu capsuni

  1. Se inmoaie gelatina in apa rece timp de 30 minute si apoi se amesteca cu 100 ml lapte clocotit.
  2. Se tine apoi pe aburi.
  3. Intre timp se bat ouale intregi impreuna zu zaharul,zaharul vanilat si apoi se oarna laptele.
  4. Se aseaza aceasta compozitie la fiert in bain-marin si se amesteca pana se intareste.
  5. In acest moment,se pune gelatina care s-a pastrat la cald si se rage vasul de pe foc.
  6. Dupa ce crema s-a intarit,se adauga si frisca.
  7. Se umezeste cu putina apa forma in care se toarna si se lasa la frigider pentru cel putin o ora.
  8. Dupa acest interval,se rastoarna crema pe o tava/platou si se garniseste cu jumatati de capsuni.
  9. Ca sa stea fructele,se toarna 2 plic de gelatina alba ,este speciala pentru asa ceva.
  10. Se da din nou la rece.
  11. Pofta buna!.