Mod de preparare Tort cu capsuni

  1. Sfaramati biscuiti intr-o punga cu sucitorul, amestecati pesmetul obtinut cu margarina si laptele si intindeti o foaie pe fundul unei tavi de tort cu peretii detasabili.
  2. Coaceti blatul 10-15 min, lasati-l la racit si apoi ungeti-l cu gemul de de capsuni.
  3. Asezati deasupra capsunile intregi una langa alta pe toata suprafata blatului.
  4. Inmuiati gelatina intr-o jumatate de canita de apa pana se dizolva.
  5. Bateti frisca cu mixerul si adaugati branza dulce amestecand in continuare, adaugati 4-5 capsuni in compozitia aceasta, sfaramandu-le cu mixerul si gelatina dizolvata.
  6. Turnati compozitia obtinuta peste blatul cu capsuni.
  7. Lasati tortul la frigider 3-4 ore, dupa care desfaceti tortul din forma pe un platou, tapetati tortul cu nuci macinate sau fulgi de migdale, iar deasupra ornati-l cu frisca si capsuni.