Mod de preparare Tort cu ciocolata si alune de padure

  1. Cerneti faina impreuna cu praful de copt, apoi adaugati un praf de sare
  2. Intr-n bol adanc amestecati Rama mit Butter cu zaharul, cu ajutorul unui mixer sau cu o lingura de lemn, pana ce capata o consistenta cremoasa. Apoi adaugati laptele si continuati sa mixati.
  3. Adaugati faina si amestecati pana la omogenizare. Adaugati alunele si amestecati.
  4. Ungeti o tava cu Rama Mestro si turnati compozitia pentru blat. Coaceti timp de 20-25 de minute, pe raftul din mijloc. 
  5. Intre timp, pregatiti crema: Ciocolata de menaj se rupe bucati, se pune  intr-o cratita, la foc mic. Se adauga apă, zahărul pudră şi zahărul vanilat. Se pune pe foc mic la bain marie si se amesteca pana ce se topeste complet.
  6. Rama Maestro topita se mixeaza până capata o consistenta cremoasa, apoi se adaugă treptat ciocolata răcită.
  7. Se umple tortul cu această compoziţie astfel încât să rămână şi pentru ungerea părţii laterale şi a celei de sus.
  8. Se ornează presărând ciocolată rasă, sau dupa imaginatie cu decoratiuni din ciocolata si fructe confiate.