Mod de preparare Tort cu cirese

  1. Se amesteca faina cu sarea si zaharul pudra, apoi se adauga margarina Rama putin topita cele 2 galbenuse si 4-7 linguri apa rece.
  2. Se face aluatul si se lasa la rece 1 ora.
  3. Ciresele se pun la scurs cu o zi inainte.
  4. Cu zeama de la compot se face budinca dupa reteta de pe plic plus 5 linguri se zahar.
  5. Se lasa la racit dar nu de tot si apoi se amesteca cu migdalele si ciresele.
  6. Se imparte alouatulin 2 si se fac doua foi ptr. forma de tort.
  7. Se pune prima foaie si apoi crema se cirese, iar peste se pune a doua foaie.
  8. Se imparte cu virful cutitului prima foaie in 16 parti si apoi se pun deasupra cele 7 linguri de zahar.
  9. Se baga la cuptor la 200 grade si se coace 25-30 minute nu mai mult.
  10. Cuptorul trebuie preincalzit in prealabil pentru o coacere uniforma.