Mod de preparare Tort cu crema ciocolata

  1. Se face un blat normal din 8 oua.
  2. Se toarna in forma de tort si se coace la foc potrivit.
  3. Cand e rece se taie in 3 parti si se insiropeaza cu sirop (10 lg zahar, 200 ml apa, 2 esente rom).
  4. Separat se amesteca margarina Rama cu finetti si zaharul cu aroma de rom.
  5. Se umple tortul dupa care se da la rece.
  6. Intre timp pregatim fondantul.
  7. Gelatina si apa se amesteca putin si se pun in baia de abur, iar cand e calda se adauga margarina si mierea, se amesteca usor pana se dizolva.
  8. Se ia de pe foc si se pune zaharul pudra cat cuprinde, pana iasa o pasta care se poate intinde cu sucitorul.
  9. Pasta trebuie framantata foarte bine.
  10. Fondantul obtinut se intinde si se aseaza peste tort.
  11. Se pot face diferite forme din fondant care se lipesc usor prin simpla umezire cu apa.