Mod de preparare Tort cu crema de biscuiti

  1. BLATUL:Albusurile cu sare se bat spuma si se adauga treptat zaharul.
  2. Galbenusurile se freaca impreuna cu uleiul , se adauga zaharul vanilat, vanilia si praful de copt stins in otet.
  3. Albusurile se amesteca cu galbenusurile si se adauga faina.
  4. Blatul se coace la foc mediu cam 20-30 min in tava unsa si tapetata cu hartie de copt.
  5. CREMA:Laptele,margarina ,zaharul si ciocolata menaj se topesc la foc mic si se lasa sa dea putin in fiert si se adauga biscuitii macinati.
  6. Compozitia se da jos de pe foc si se adauga si cacaua iar cand se raceste se pune si esenta de rom.
  7. SIROPUL:zaharul se dizolva in apa si se adauga esenta de rom.
  8. Blatul se taie,se insiropeaza si se umple cu crema de biscuiti si se orneaza cu frisca.