Mod de preparare Tort cu crema de budinca si banane

  1. Separam alabusurile de galbenus, le batem spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile, unul cate unul, uleiul, apa, faina, praful de copt, cacaoa si esenta de rom si omogenizam bine compozitia.
  2. Tapetam o forma pt copt cu hartie de copt, turnam compozitia in ea si o dam la cuptor pentru app. 15-20 de minute.
  3. Intre timp pregatim crema de budinca conform instructiunilor de pe pachet.
  4. La sfarsit adaugam margarina si esenta de vanilie si o dam la rece.
  5. Taiem banenele cubulete mici si le punem peste budinca, amestecand usor.
  6.  Dupa ce s-a racit blatul il taiem in 2, il insiropam si-l umplem cu crema de budinca si banane.
  7. Deasupra ornam cu frisca, in care am bagat colorant alimentar galben, kiwi si bomboane pt decor.