Mod de preparare Tort cu crema de budinca si banane

  1. Pregatim blatul:Separam alabusurile de galbenus, le batem spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile, unul cate unul, uleiul, apa, faina, praful de copt, cacaoa si esenta de rom si omogenizam bine compozitia.
  2. Tapetam o forma pt copt cu hartie de copt, turnam compozitia in ea si o dam la cuptor pentru app.
  3. 15-20 de minute.
  4. intre timp pregatim crema de budinca:Budinca o pregatim conform instructiunilor de pe pachet.
  5. La sfarsit adaugam margarina si esenta de vanilie si o dam la rece.
  6. Taiem banenele cubulete mici si le punem este budinca, amestecam usor Dupa ce s-a racit blatul il taiem in 2, il insiropam si-l umplem cu crema de budinca si banane.
  7. Deasupra ornam cu frisca in care am bagat colorant alimentar galben, kiwi si bmboane pt decor.