Mod de preparare Tort cu crema de budinca si cirese

  1. Pentru aluat se amesteca albusurile cu un praf de sare pana se obtine o spuma tare.
  2. Se amesteca si margarina cu zaharul si zaharul vanilat pana se obtine o crema in care se pun galbenusurile.
  3. La final se adauga usor albusurile batute spuma si faina.
  4. Se imparte aluatul in doua, iar intr-o parte se adauga cacaua.
  5. Se unge cu margarina si se tapeteaza cu faina o forma rotunda de tort.
  6. Se pune in tava o treime din aluatul alb, apoi cel cu cacaua si apoi din nou cel alb, apoi se da la copt.
  7. Se prepara budinca din lapte, zahar si praf de budinca, conform indicatiilor de pe ambalaj.
  8. Dupa ce fierbe, se raceste amestecandu-se continuu.
  9. Dupa ce s-a racit se adauga margarina si se toarna budinca in tava, peste aluat, apoi se da la rece.
  10. Se decoreaza cu cirese si gelatina preparata asa cum scrie pe pliculet, apoi se da la rece.