Mod de preparare Tort cu crema de iaurt si fructe

  1. Ouale le amestecam cu zaharul, apoi le punem la bain-marie si le incalzim putin.
  2. Dupa ce s-au incalzit le luam de pe bain-marie si le mixam pana cand amestecul se raceste si isi dubleaza volumul.
  3. Apoi adaugam faina si praful de copt si amestecam bine cu o lingura de lemn.
  4. Compozitia o turnam intr-o tava unsa cu putin Rama Maestro si tapetata cu faina.
  5. Blatul il coacem aproximativ 20 de minute. Dupa ce s-a copt il scoatem din tava si il lasam la racit.
  6. Iaurtul il amestecam cu dulceata de afine si zaharul pudra.
  7. Gelatina o punem in apa rece sa se inmoaie timp de 10 minute, apoi o scoatem din apa si intr-un vas o punem la topit la bain-marie.
  8. Dupa ce s-a topit adaugam cu o lingura putin iaurt si amestecam cu telul. Apoi se adauga pe rand si restul de iaurt amestecand continuu.
  9. O lasam la racit in frigider 2 ore sa se intareasca putin pentru a o putea pune pe blat.
  10. Se decoreaza cu bomboane Rafaello, nuca macinata si fondant.