Mod de preparare Tort cu crema de vanilie si fulgi de migdale

Pentru blat:

  1. Pregătiți tava de copt, ungeți-o cu Rama Maestro și presărați făină deasupra. Topiți Rama Maestro și lăsați-o la răcit.
  2. Amestecați ouăle cu zahărul pudră, adăugați făina și praful de copt. La final adăugați Rama Maestro topită și răcită și amestecați ușor. 
  3. Turnați aluatul în forma de copt și dați la cuptor pentru aproximativ 40 de minute, la 170 de grade. La final tăiați aluatul în două părți.

Prepararea punch-ului:

  1. Amestecați ceaiul cu zahărul și zeama de lamâie. Lăsați la răcit și adăugați alcoolul.

Prepararea cremei:

  1. Preparați bdinca cu lapte conform instructiunilor de pe ambalaj și amestecați continuu, pentru a împiedica formarea cocoloașelor. 
  2. Budinca trebuie să aibă o consistență densă, cremoasă.
  3. Acoperiți și lăsați la răcit. Când budinca se răcește, amestecați. 
  4. Într-un alt vas amestecați Rama Maestro Savoare de Unt, apoi adăugați treptat budinca.

Asamblați tortul:

  1. Însiropați blatul de dedesubt cu punchul obținut mai devreme. 
  2. Întindeți deasupra gemul/ marmelada și jumătate din crema obținută. 
  3. Puneți deasupra cel de-al doilea blat și folosiți restul punchului pentru a-l însiropa.
  4. Folosiți crema rămasă pentru a acoperi tortul. Puteți decora folosind cireșe și migdale.