Mod de preparare Tort cu crema ganache

  1. Cele 4 ciocolate se rup bucati si se pun intr-un vas metalic in care am turnat si 1 litru frisca lichida.
  2. Vasul se pune la bain marie pe foc mic si se mesteca continuu pana se topeste ciocolata si se omogenizeaza tot amestecul, apoise lasa sa se raceasca.
  3. Cand s-a racit compozitia obtinuta, o batem cu telul sau cu mixerul exactca pe frisca, pana se obtine o crema de ciocolata friscoasa.
  4. Desfacem blatul si asezam una din felii pe un platou. Il ungem cu 1/3 din crema de ciocolata.
  5. Adaugam peste aceasta a doua felie de blat si o ungem cu alta treime din crema de ciocolata.
  6. Asezam si ultima felie de blat peste cele doua si imbracam tortul (de jur imprejur si deasupra) cu  crema ramasa. 
  7. Pt. ornamentul alb pregatim frisca din plic cu 150 ml lapte rece, iar pt. cel colorat, amestecam ultimul sfert din crema de ciocolata cu 1 lingura cacao. pudra.
  8. Cu acest doua creme se orneaza tortul cu ajutorul unui sprit.