Mod de preparare Tort cu extra ciocolata

 1. Pasul 1

  Topiti Rama Maestro intr-o baie de apa impreuna cu 200 g de ciocolata neagra si 100 g de ciocolata cu lapte. Dupa ce s-au omogenizat, opriti focul.

 2. Pasul 2

  Apoi, bateti ouale impreuna cu zaharul si cu zaharul vanilinat Rama. Adaugati continutul de ciocolate topite peste ouale batute si amestecati pana se omogenizeaza. Apoi, adaugati faina, praful de copt si nucile maruntite si amestecati.

 3. Pasul 3

  Ungeti tava pentru prajitura (diametrul tavii este de aprox. 22 cm) cu Rama Maestro si tapetati-o cu hartie de copt. Turnati compozitia de tort in vas, apoi bagati vasul în cuptorul preincalzit la 175° C si lasati-o la copt timp de 30 de minute.

 4. Pasul 4

  Dupa ce-l scoateti din cuptor, lasati tortul la racit. Intre timp, preparati glazura: puneti la fiert laptele si frisca, adaugati 90 g de ciocolata neagra si 30 g de ciocolata cu lapte. Apoi, stingeti focul si amestecati pana cand ambele ciocolate se topesc complet.

 5. Pasul 5

  Dupa ce s-a racit tortul, scoateti-l din vas, turnati glazura in mijlocul lui, apoi intindeti-o pe toate partile tortului pana se intareste.