Mod de preparare Tort cu floricele

  1. Punem gelatina la inmuiat in zeama de la un compot.
  2. Pregatim blatul: Separam ouale, batem albusurile spuma cu zahar, adaugam apa, amestecand incet; turnam galbenusurile, apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt.
  3. Punem la copt intr-o tava cu hartie de copt si apoi taiem blatul rece in 2 felii.
  4. Crema: Amestecam ouale intregi cu zaharul pe foc pana se ingroasa. Adaugam gelatina inmuiata si amestecam bine.
  5. Batem frisca spuma tare si o amestecam (de jos in sus) cu ouale.
  6. Cand crema s-a inchegat putin, adaugam fructele taiate cubulete.
  7. Punem primul blat in tava in care am copt, crema si al doilea blat.
  8. Dam la frigider peste noapte.
  9. Scoatem tortul din tava, il punem pe un platou si il decoram dupa plac.
  10. Pasta de zahar: gelatina se inmoaie in apa, se pune pe abur, apoi adaugam margarina Rama si merea si amestecam.
  11. Cand s-a omogenizat turnam amestecul in zahar pudra si facem o coca pe care o modelam sau coloram dupa plac.