Mod de preparare Tort cu fructe

  1. Se bat 4 oua cu 14 linguri de zahar pana ce acesta s-a topit.
  2. Se amesteca incontinuu, timp in care se adauga 14 linguri de ulei, 14 linguri de lapte, 14 linguri de faina, 1 lingurita de bicarbonat de sodiu si 100 grame de nuci taiate.
  3. Dupa ce am incorporat toate aceste ingrediente se pune amestecul obtinut intr-o forma de tort (sau cratita tapetata cu hartie, unsa cu ulei si tapetata cu faina) si se da la cuptor pana ce s-a copt (se incearca cu o scobitoare).
  4. Cand e gata blatul se scoate pe un platou si se lasa sa se raceasca.
  5. Dupa ce s-a racit se taie pe jumatate in doua semilune si se decupeaza putin din partea de sus a blatului.
  6. Se aseaza pe un platou cele doua semilune ca aripile unui fluture.
  7. Se insiropeaza blatul cu jumatate de sticluta de Teddy.
  8. Se orneaza cu fructe.
  9. Se prepara tort gelul cu sucul ramas si setoarna peste fructe.
  10. Se da la rece si se serveste.