Mod de preparare Tort cu fructe aniversar

  1. Separam ouale de galbenus.
  2. Separat se freaca galbenusurile peste care se pune coaja de portocala si esenta de lamaie.
  3. Se bate albusul de ou cu zaharul pana acesta devine ca o pasta si se dezlipeste de pe mixer.
  4. Se toarna peste galbenusul frecat cu esenta si coaja de lamaie , dupa care se bat cu mixerul putin.
  5. Cu o lingura de lemn se amesteca compozitia turnand faina si se amesteca compozitia pana la omogenizare.
  6. Se adauga cescuta de ulei si amestecam compozitia.
  7. Tapetam o tava cu margarina Rama, punem compozitia.
  8. Se introduce la cuptor.
  9. Ornarea: -Se insiropeaza blatul din compotul de ananas ,se ung blaturile cu fineti si asezam fructele dupa plac.
  10. Deasupra ornam cu frisca.
  11. Un desert special pentru cei dragi.
  12. Pofta buna!.