Mod de preparare Tort cu fructe de padure

  1. blat:se bat albusurile spuma tare,se adauga zaharul,galbenusurile unul cate unul,praful de copt stins cu putin otet si faina in ploaie.
  2. Se unge o forma de tort cu margarina si se tapeteaza cu faina.
  3. Punem compozitia la cuptor pentru 25-30 min.
  4. crema:se bate frisca tare si se pune la frigider.
  5. Punem gelatina la inmuiat pentru 10 minute.
  6. Intre timp laptele,galbenusurile si faina le amestecam bine cu mixerul si le punem la fiert pe baie de aburi pana obtinem o crema.
  7. luam cratita de pe aragaz si adaugam gelatina inmuiata si amestecam pana se dizolva gelatina.
  8. Luam frisca de la frigider si o amestecam cu crema de galbenusuri,adaugam fructele si amestecam bine toata compozitia.
  9. asamblare: taiem blatul in doua,punem primul blat in forma,adaugam crema si urmatorul blat.
  10. Il lasam la rece 2-3 ore apoi il desfacem din forma si il orman cu frisca si decoratiuni pentru torturi.